Menu

Doamna Claudia Banu, o găinușă căzută în oala politică

f_350_200_16777215_00_images_banner1_banu_claudia_1.jpg

 

 

 

 

 

PNL Vâlcea a scos-o în lupta politică cu Gutău pe doamna notar Claudia Banu. Va fi o luptă aprigă, precum cea dintre un vulpoi și o găinușă.

Doamna a cazut deja în oala politică și, după ce Gutău o va fierbe bine, va deveni supă de găină.

Pentru Mircia Gutău, care construiește bretelele podului, inaugurează Arenele Traian cu Bregovic, se bate la Supercupă cu echipa de handbal, plănuiește parc pe Capela, le face poftele tuturor șefilor de scară din oraș, chestiunea unor corturi pentru strâns semnături e un mizilic.

Politician înnăscut, lui Gutău îi convine să polemizeze cu adversarii pe teme minore, el rămânând suveran pe cele majore.

Găinușa Claudia Banu a picat în capcană și a intrat în polemică pentru niște corturi, că de ce nu aprobă Gutău mai multe.

Cortul e ceva provizoriu, azi îl pui și mâine îl iei, e simbolul lucrurilor care nu durează. În loc să îl aștepte pe Mircia Gutău și să se bătă pentru lucruri durabile, doamna notar cotcodăcește, mă scuzați, despre corturi.

Nu îmi explic cum oameni serioși, care au reușit profesional, când pășesc în lupta politică nu dovedesc mai multă minte decât distinsa doamnă Banu care devine, vai, găinușa noastră liberală.

G. Sm.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK