Menu

Edilul Mircia Gutău, întotdeauna receptiv la problemele locuitorilor din Râmnicu Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner5_gutau-primar-2019.jpg

 

 

 

 

La solicitarea locuitorilor din Râmnicu Vâlcea care nu beneficiază de gaze naturale, Primăria demarează elaborarea unui studiu de fezabilitate aferent obiectivului “ Extindere rețele de distribuție gaze naturale în municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Pentru a răspunde cerințelor cetățenilor, Primăria va face toate demersurile necesare pentru a accesa fonduri guvernamentale sau europene în vederea realizării acestui obiectiv.

În acest sens, a fost solicitat acordul S.C.Distrigaz Sud Rețele S.A. cu privire la soluțiile și condițiile de extindere a rețelei de gaze.

Cartierele pentru care se solicită extinderea rețelelor de gaze sunt, în primă fază, Troianu, Copăcelu, Căzănești, Stolniceni, Râureni, Goranu și Dealul Malului , incluzând un număr total de 3715 gospodării și o lungime a extinderilor de cca 50.509 metri.

Precizăm că din acest an Legea Energiei Electrice și a Gazelor Naturale a fost modificată, permițând primăriilor să execute lucrări de introducere rețele gaze naturale în comunitățile pe care le reprezintă.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK