Menu

Vâlcea: Află pe ce sectoare de drum vor acționa polițiștii rutieri cu RADARELE de ultimă generație TruCam

f_350_200_16777215_00_images_banner3_radare.jpg

 

 

 

 

 

Polițiștii vâlceni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.

Peste 200 de poliţişti vor fi în stradă zilnic și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și prevenirea evenimentelor rutiere.

În perioada 26 aprilie – 02 mai a.c., polițiștii vor intervenii pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, Ziua Internațională a Muncii și Ziua Națională a Tineretului.
Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier, înainte, pe timpul slujbelor şi după terminarea acestora, poliţiştii rutieri vor supraveghea şi dirija circulaţia pe principalele artere din localităţi.

Patrule ale poliţiştilor rutieri vor fi prezente pe toată durata sărbătorii de Paşti pe drumurile naţionale, judeţene şi pe principalele artere de pe raza judeţului Vâlcea, pentru siguranţa traficului rutier, respectarea normelor de circulaţie şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere.

În perioada de referinţă, în scopul reducerii riscului rutier, peste 50 de poliţiştii rutieri vor acționa zilnic și vor folosi la capacitate şi cu eficienţă maximă, aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele TruCam), pe următoarele sectoare de drum :

D.N.7 – MILCOIU – SEACA
D.N.7 – CĂLIMĂNEȘTI – CÎINENI
D.N.7 – BREZOI
D.N. 7A- VOINEASA - MALAIA
D.N. 64 - STOLNICENI – BĂBENI
D.N. 64 - BĂBENI - ȘIRINEASA - FRÎNCEȘTI
D.N. 64 – DRĂGĂȘANI – IONEȘTI
D.N. 64 B – OLĂNEȘTI – PĂUȘEȘTI MĂGLAȘI – VLĂDEȘTI
D.N. 67 - MILOSTEA – HOREZU – STOENEȘTI
D.N. 67 – CĂZĂNEȘTI – MIHĂEȘTI
D.N.67 B – BĂLCEȘTI – ZĂTRENI
D.N.67 B – DRĂGĂȘANI – MĂDULARI
D.N.65 C – BĂLCEȘTI - FÎRTĂȚEȘTI

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK