Menu

Situația centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în Râmnicu Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_apavil-statie-de-epurare11.jpg

 

 

 

 

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 13 - 19 aprilie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare pe străzile: Gib Mihăescu - Bl. S2, Albinei intersecție cu str. Știrbei Vodă, Schitul Troianu, General Magheru, Lespezi și Prunului.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Stolniceni nr. 111, Căpitan Negoescu nr. 9, Apusului nr. 29, Albinei intersecție cu Știrbei Vodă și Fețeni.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
au început lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă și canalizare, etapa a II-a, pe strada Schitul Troianu;
au fost ridicate la cotă cămine de canalizare pe străzile: Mircea Buciu nr.7B, Depozitelor și Carol - BL. M unde au fost montate și pavele în vederea refacerii terenului;
a fost reparat un geiger căzut pe str. Argintari nr. 11;
s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Carol – Bl. T1; str. Alexandru Sahia; Calea lui Traian – Bl. 32, BL. D2, BL. S31; str. Nicolae Iorga - Bl. A27/1; str. Depozitelor; str. Mihai Eminescu - Bl. C10, Bl. C11; str. Lucian Blaga - Bl. A38/3; Str. I. C. Brătianu - Bl. A66, Bl. A67; Bd. Tineretului - Bl. A56.

107 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 107 apometre, dintre care 101 verificate și înlocuite și 6 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 10 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 24 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK