Menu

Deputatul PSD Eugen Neaţă: O nouă inițiativă legislativă pe care am propus-o a fost votată de Camera Deputaților!

f_350_200_16777215_00_images_banner4_neata-PSD.jpg

 

 

 

 

Inițiativa legislativă pe care am depus-o în vederea modificării art.2 din Legea nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere şi a lucrărilor de corectare a torenţilor din domeniul public al statului şi din administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al unor unităţi adminstrativ teritoriale şi în administrarea consiliilor locale ale acestora a fost VOTATĂ de Camera Deputaților și va deveni LEGE!

f_350_200_16777215_00_images_banner4_neata-colegi-initiativa-devenita-lege.jpgAstăzi, în ședința de plen a Camerei Deputaților (cameră decizională) am votat inițiativa legislativă pe care am depus-o alături de cei trei colegi ai mei, Ioan Dîrzu, Mihai Weber și Neculai Iftimie, PL-x nr. 16/2019 - Proiect de Lege pentru modificarea art.2 din Legea nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere şi a lucrărilor de corectare a torenţilor din domeniul public al statului şi din administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al unor unităţi adminstrativ teritoriale şi în administrarea consiliilor locale ale acestora.

Având în vedere că la nivel naţional sunt multe drumuri forestiere care deservesc 100% fondul forestier naţional proprietate publică şi în acelaşi timp, zonele turistice şi de agrement ale unor unităţi administrativ-teritoriale, prin propunerea legislativă permitem ca aceste drumuri forestiere, cu lucrări de artă şi corectare a torenţilor, să poată trece, la cerere, în domeniul public al unităţilor administrativ-teritoriale, în vederea dezvoltării şi modernizării acestora.

Este o lege excelentă pentru dezvoltarea unor zone turistice, dar și a zonelor rurale.

Mulțumesc colegilor pentru votul dat și pentru susținerea acestei importante inițiative!

Partidul Social Democrat este și va rămâne conectat la problemele românilor și României, prin noi, cei pe care i-ați trimis în Parlament să vă reprezinte!

Va mulțumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-o acordați!

Voi rămâne același om pe care îl cunoașteți și căruia i-ați acordat votul la alegerile parlamentare din anul 2016, a scris pe Facebook, deputatul PSD de Vâlcea Eugen Neaţă.

 

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK