Menu

Domnule preşedinte al CJ Vâlcea, domnilor parlamentari, sunaţi la CNAIR fiindcă micul securist îşi face de cap

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pod_in_lucru.jpg

 

 

 

 

 

La intrarea în Râmnicu Vâlcea dinspre Piteşti şi la ieşire, de asemenea, se stă în coloană cel puţin două ore, iar asta se întâmplă de mai bine de o săptămână. Când ajungi la locul cauzei, unde s-a montat un semafor, ce să vezi, sunt trei muncitori, unul caută ceva pe jos, cine ştie ce a pierdut, iar doi se holbează la mărcile maşinilor sau la grimasele şoferilor plini de draci.

Situaţia este de o nesimţire ieşită din comun, iar reparaţia podului ăla costă de o sută de ori mai mult dacă luăm în calcul combustibilul consumat în aşteptare. Ca să nu mai spun că Salvarea trece greu, după cum am văzut, și poate să moară vreun om. Dincolo de asta, ajung la bănuiala că responsabilul cu acest micuţ şantier al CNAIR este ori un mare incompetent, ori un mic sabotor acoperit care vrea ca toţi cei care trec pe acolo (şi trec inclusiv cei care merg spre Valea Oltului) să înjure guvernul şi pe Dragnea.

Fiindcă exact aşa îţi vine să faci, numai că încerci să îţi explici că micul securist sau marele incompetent e acolo şi râde de toată lumea.

Cineva cred că trebuie să sune la Companie şi să vorbească cu şeful cel mare, fiindcă am mai văzut drumuri în lucru dar nicăieri nu se trenează atât. Poate o face, pro bono, fiindcă nu e de competenţa sa, preşedintele CJ Costi Rădulescu, ori o face vreun parlamentar. Să le spună şefilor că e batjocură şi să îl dea pe ăla afară.

Vă rog.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK