Menu

Club Rotary Râmnicu Vâlcea vă invită la „Promenada Inimilor”

f_350_200_16777215_00_images_banner3_rotary-club.jpg

 

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea, Clubul Rotary Cozia, Clubul Rotary Ramnic, Rotaract și Interact, continuă şi în 2018, programul Promenada Inimilor.

Pentru a marca Ziua Mondială a Inimii, sâmbătă 29 septembrie, începând cu ora 11:00, invităm toți locuitorii Municipiului Râmnicu Vâlcea și nu numai, să participe la un cros având ca scop încurajarea oamenilor de toate vârstele să meargă pe jos pentru a-și menține sănatatea.

La finalul evenimentului participanții vor primi premii din partea organizatorilor și a sponsorilor și certitudinea că acest program va continua și în anii următori.

Traseul are o lungime de 2,64 km și se va desfășura de-a lungul Bulevardului Dem Rădulescu din Municipiul Râmnicu Vâlcea, având ca punct de pornire amplasamentul din fața magazinului ANNABELLA, punct median – trecerea de pietoni de la sensul giratoriu aflat la intersecția cu Strada Ostroveni, iar punctul terminus - amplasamentul de vis-a-vis de magazinul ANNABELLA.

“La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mişcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viaţă. Noi ne-am pus inima la treabă. Tu ce faci?” spune Prof. Dr. Dan Gaiţă – membru în Comitetul de Conducere al European Heart Network.

Club Rotary Râmnicu Vâlcea
Diana Maria Ionescu
președinte 2018-2019

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK