Menu

În mai multe localităţi vâlcene s-au reactivat alunecările de teren

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_primaria-daesti.jpg

În comuna Dăești s-au produs două alunecări de teren, respectiv:

– pe D.J. 703F Fedeleșoiu – Runcu – Cepari, la km. 7+350, s-a produs o alunecare de teren care a afectat platforma drumului pe o lungime de aproximativ 17 metri, traficul rutier desfășurându-se pe ambele sensuri de circulație;

– pe D.J. 703F Fedeleșoiu – Runcu – Cepari, la km. 7+450, s-a produs o alunecare de teren care a afectat platforma drumului pe o lungime de aproximativ 30 metri ( fisuri ), precum și la rigola adiacentă acesteia.

În comuna Sălătrucel, s-a activat o alunecare de teren pe DC 13 Sălătrucel – Șerbănești în punctul ,, La Boulean” care a afectat platforma drumului asfaltată pe o lungime de aproximativ 15 metri și o lățime de aproximativ 0,5 metri, traficul rutier defășurându-se pe ambele sensuri cu semnalizare rutieră corespunzătoare. Alunecarea de teren a mai afectat un adăpost animale, gardul pe o lungime de aproximativ 10 metri, precum și livada în suprafață de 0,06 ha. ( prezintă fisuri, crăpături ), acestea aparținând familiei Boulean Nicolae.

În comuna Berislăveşti, pe DC 14 Dăngeşti – Surdoiu, pct. “Poiana cu Rugi – Cumpana”, s-au produs alunecări de teren ce au afectat platforma drumului şi rigolele adiacente acestuia, pe o lungime totală de 700 ml.

Comisii de specialişti din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vâlcea s-au deplasat la faţa locului, iar prin notele de constatare încheiate au fost dispuse măsurile necesare pentru stabilizarea zonelor afectate.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN