Menu

Sesiune de autografe cu 3 mari nume din handbalul românesc, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_Retragerea-unei-campioane.jpgSimona Gogârlă, Luminița Dinu-Huțupan și Adina Meiroșu îi așteaptă pe fani în centrul comercial pe 6 mai, între orele 16:00 și 18:00

Duminică, pe 6 mai, pasionații de handbal sunt așteptați în Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Începând cu ora 16:00, vizitatorii centrului comercial sunt invitați la o sesiune de autografe cu 3 mari nume din handbalul feminin românesc: Simona Gogârlă, multiplă campioană națională în România și Slovenia, Luminița Dinu-Huțupan, desemnată drept cel mai bun portar din lume de către Federația Internațională de Handbal și Adina Meiroșu, fostă jucătoare cu un palmares impresionant de premii și dublă câștigătoare a Ligii Naționale Române.

Timp de două ore, fostele jucătoare vor oferi autografe și vor face poze cu fanii jocului de handbal.

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_Retragerea-unei-campioane-Simona-Gogrl.jpg

De asemenea, acestea vor promova meciul demonstrativ „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă”, organizat de Asociația Fair Play Vâlcea, în scop caritabil, pe 20 mai.

Biletele pentru acest meci vor putea fi achiziționate chiar din centrul comercial, iar fondurile strânse din vânzarea acestora se vor duce către un caz social, respectiv pentru tratamentul lui Ayan Mihail, copil care la vârsta de 2 luni a fost diagnosticat cu Amiotrofie Musculară Spinală de tip 1, boala numărul 1 din lume în ceea ce privește moartea prin stop respirator.

Singurul medicament care ajută la tratarea acestei boli costă 750.000 de dolari doar în primul an. Pentru că Amiotrofia Musculară Spinală nu afectează doar partea locomotorie ci provoacă și scolioză, micuțul va avea nevoie și de alte resurse, precum saltele, perne și echipamente speciale.

Biletele la meciul demonstrativ „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă” costă 10 lei și pot fi achiziționate de la standul special amenajat din cadrul Shopping City Râmnicu Vâlcea sau direct de la organizatori, respectiv Asociația Fair Play Vâlcea, de la Dragoș Muscalu, disponibil la numărul de telefon 0746.751.303.

Toți pasionații de handbal sunt așteptați pe 6 mai, între orele 16:00 și 18:00, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, la sesiunea de autografe și fotografii cu cele 3 foste jucătoare recunoscute la nivel mondial pentru performanța lor și premiile câstigate la campionatele de handbal organizate de-a lungul timpului.

Mai multe informații despre eveniment și despre activitățile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Alexandra Manea | PR Specialist at SmartPoint

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN