Menu

Viaţa l-a răsplătit pe Ştefan Prală pentru seriozitate şi modestie

f_350_200_16777215_00_images_prala_stefan_aba.jpgDupă ieşirea din istorie a marilor manageri de la Oltchim şi CET Govora, mă refer la Constantin Roibu şi Mihai Bălan, nu prea mai avem legende vii în fruntea firmelor de stat, poate şi fiindcă nu prea mai avem firme de stat.

Totuşi, în context, să remarcăm că la această oră urcă pe val Ştefan Prală, numit zilele trecute director la ABA Olt.

Poate nu o fi Prală nici Roibu, nici Bălan, dar omul a făcut o treabă excelentă la Hidroserv, aducând această firmă la un nivel de excelenţă, până când s-au găsit alţii să o bage la fund prin metode birocratice. Apoi, este de remarcat că acelaşi Ştefan Prală, care nu face pe vedeta, a contribuit la urcarea CET-ului pe plus, în echipa lui Borza, ca administrator special.

Ştefan Prală are marea calitate de a nu poza în CEO, în boss-ul boss-ilor, muncind harnic şi cu frică de Dumnezeu, aşa încât cred că meritele lui trebuie, în sfârşit, subliniate clar.

La starea de spirit a noului maneger de la Ape au contribuit şi succesele anterioare dar şi doi oameni care i-au acordat încredere: Mircia Gutău şi Costi Rădulescu. Lângă alde Buican, Prală se ofilea în jocuri mărunte, lângă cei alături de care este acum a înflorit.

Îmi va fi greu să înţeleg criteriile de performanţă de la ABA Olt, lucrurile sunr foarte tehnice aici, dar am vrut să îl felicit deschis pe Ştefan Prală pentru treapta pe care a urcat în mod absolut meritat.

E bine să fii serios şi modest, viaţa, de cele mai multe ori, te răsplăteşte, iar Ştefan Prală este acum un vârf al economiei vâlcene.

 

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN