Menu

Presa îi întinde o capcană „frățească” președintelui CJ Vâlcea Costi Rădulescu

f_350_200_16777215_00_images_radulescu_fratii_1.jpgZiaristul Liviu Popescu avansează o idee interesantă. Ce ar fi, zice el, ca în funcția de președinte al PSD Rm. Vâlcea să vină Lucian Rădulescu, fratele lui Costi Rădulescu.

Liviu Popescu, adversar neobosit al Ordonenței 13, adept al sintagmei noaptea, ca hoții, vrea să îi pună pe Rădulești în zicala puterea, ca frații.

O capcană mai bine unsă cu untură decât asta nici nu se putea imagina.

După părerea mea, Lucian Rădulescu este un strateg politic dintre aceia care fac istorie, un fel de Blaga local și pesedist. Dacă despre liderul local liberal Buican s-a tot vorbit că este un excelent combinator și organizator, cred că Lucian Rădulescu îi dă clase, mai ales că are și caracter.

Atrag atenția însă că nici Frații Grachi, în Roma antică, nu au luat puterea simultan, al doilea a apărut după ce a murit primul.

Au mai fost și Frații Grimm, care au scris povești nemuritoare.

La noi, singurii frați acceptați sunt Frații Petreuș, cântăreți și pui la pungă.

Lucian Rădulescu e un animal politic cu blană scumpă, dar locul său este în tranșeee, ca să nu zic în subteran, el mai mult miroase decât vede, dacă îl scoți la soare riști să îl orbești.

PSD Vâlcea și președintele Costi Rădulescu au nevoie de Lucian Rădulescu așa cum e el acum, ascuns în sala mașinilor.

Desigur, peste încă trei ani, dacă mandatul lui Costi Rădulescu de președinte al CJ se va dovedi un succes (cred asta !) Lucian Rădulescu poate merge în Parlament, poate fi directorul unei mari deconcentrate, poate fi orice fiindcă merită.

Oricât ar fi de puternic, de carismatic, de iubit, de călăreț pe val, Costi Rădulescu are și inamici, chiar în propriul partid. Ei stau acum ca microbii inactivi, dar dacă vine frigul, gripa e acolo și poate fi mortală.

În fine, într-o țară normală Costi Rădulescu la județ și Lucian Rădulescu la municipiu ar fi ceva normal.

Dar în ce țară trăim ?

 

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK