Menu

Prefectul Radu Renga: Nu sunt sectoare de drumuri blocate, deși ninge abundent în tot județul

f_350_200_16777215_00_images_6news335_renga_1.jpgPrefectul Radu Renga aduce la cunoștință că, la momentul transmiterii acestui comunicat, circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe întreaga rețea de drumuri naționale, județene și de interes local, neînregistrându-se sectoare de drumuri blocate, deși ninge abundent în toate zonele județului Vâlcea. 

 

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu menționează că administratorii drumurilor respective intervin cu personal, utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pentru menținerea corespunzătoare a drumurilor.


Totodată, cursurile școlare se desfășoară normal în toate unitățile școlare din județul Vâlcea, cu excepția Liceului ”Constantin Brâncoveanu” din orașul Horezu și a Școlii Gimnaziale Valea lui Stan (orașul Brezoi), unde activitățile didactice au fost suspendate miercuri, 11.01.2017, prin hotărârile comitetelor locale pentru situații de urgență, cu acordul conducerii Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.

 

Precizăm că la unitatea de învățământ respectivă, cursurile școlare au fost suspendate doar pentru programul de după-amiază, ca urmare a necesității efectuării unei intervenții la sistemul de încălzire.


Subliniem că nu se înregistrează avarii de rețele de energie electrică, echipele de intervenție ale S.C. Distribuție Oltenia S.A. fiind în stare de operaționabilitate.


Ana-Maria NIȚU- purtător de cuvânt-Instituția Prefectului- județul Vâlcea


VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK