Menu

Furtună pe net. „După ce te uiţi la liberalii vâlceni, mergi la farmacie şi iei un laxativ”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_pahare_1.jpgTânărul jurnalist de dreapta Adi Pană a postat pe Facebook o scurtă analiză a eşecului suferit de PNL în alegerile parlamentare. Foarte perspicace, textul lui Adi Pană a generat o mulţime de comentarii interesante.

 

Iată ce a scris ziaristul:

 

“Oricât ar fugi de răspundere, vinovați de eşecul lamentabil înregistrat de PNL în 2016 sunt componenții conducerii naționale şi cei ai majorității conducerilor filialelor județene. O altă cauză majoră o reprezintă şi calitatea precară (chiar sunt elegant în exprimare) a listelor de candidați, în special a celor de pe locuri presupus eligibile. Aşadar, cine aruncă vina pe Cioloş ("subtilizat" tot de conducerea centrală unei formațiuni neconcurente, după ce PNL îşi furase căciula şi la locale, în Bucureşti) sau pe Iohannis (am auzit/citit şi inepția asta) e cel puțin penibil. Dau şi un altfel de exemplu, valabil şi la nivel național, în general: oricare dintre candidații PNL Vâlcea, pe locuri presupus eligibile, s-ar fi prezentat indepedent în fața electoratului la Parlamentarele din 2016 nu ar fi obținut nici 2% (ați citit bine, nu vă luați după sondajele lor) din voturi! De-asta mă apucă râsul (de fapt mila de PNL) când îi aud pe unii vorbind de criză identitară şi de lipsa acută de lideri, chiar dacă sunt probleme de fond reale. Păi, exact cei care fug acum de răspundere au adus lucrurile în halul ăsta!”

 

Unul dintre comentarii:

 

“ Te uiți la așa zisii liberali vâlceni. Imediat te ia durerea de cap. Mergi la farmacie și ceri un analgezic. Acolo, ești întrebat pentru ce și care-i cauza. Privindu-te cu milă, farmacistul îți recomandă altceva. Un laxativ.”

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN