Menu

Activități catehetice și filantropice în Protoieria Drăgășani

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mamu.jpgCu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și activități cu tineretul, în data de 6 decembrie 2016, parohiile Nemoiu și Mamu, din Protoieria Drăgășani, au desfășurat o serie de activități catehetice și sociale cu prilejul sărbătoririi ocrotitorului, Sfântul Ierarh Nicolae. 

 

La Parohia Mamu, părintele Florescu Ilie Cristian, după oficierea Sfintei Liturghii, a susținut cateheza Sfântul Nicolae -prietenul copiilor în prezența elevilor Școlii Gimnaziale Mădulari, însoțiți de doamna Director Popa Ramona și de domnul Primar Dimulescu Daniel. La finalul catehezei a fost organizat un concurs-interactiv, în urma căruia copiii au fost premiați.

 

La Parohia Nemoiu, Părintele Catană Adrian a organizat cu prilejul hramului o seară pentru tineret, la care au fost invitate familiile tinere din parohie. În fața acestora a fost prezentat un program de colinde interpretate de grupul Mireasma Zorilor al Parohiei Nemoiu și un recital de cântări la chitară în interpretarea grupului Dor, coordonat de părintele Barboni Silviu Marian.

 

În Parohia Giulești, Părintele Irimia Ștefan Cristian, a organizat o colectă de pentru persoanele aflate în situații materiale precare din parohie.


Sursa arhiepiscopiaramnicului

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN