Menu

Alarmă în Vâlcea. Carne şi lactate infestate care pot cauza moartea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_carne_1.jpgAutoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunțat marţi că în perioada 03.10 - 14.10, a depistat prezența Escherichia Coli (Ecoli) la 10 probe prelevate dintr-un supermarket din Gorj și trei abatoare din Vâlcea, Sibiu, Timiș.

 

"În perioada 03.10.2016 - 14.10.2016, în cadrul acestui Plan Național de Control au fost prelevate și analizate un număr de 96 probe, din următoarele categorii de produse carne (sanitație carcasă bovine, sanitație carcasă ovine, mici vită oaie, carne tocată vită, pastramă oaie afumată, carne tocată mânzat, carnați proaspeți); lapte și produse din lapte (lapte crud vacă, caș vacă, brânză telemea, cașcaval, brânză de capră)", arată reprezentanţii ANSVSA.

 

Probele au fost recoltate din abatoare, magazine alimentare, carmangerii, supermarketuri, dar și din mai multe dozatoare de lapte.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN