Menu

Deputatul Romeo Rădulescu propune reintroducerea uniformei în şcoli, ca element de prestigiu şi identitate

f_350_200_16777215_00_images_6news335_deputat_Romeo_Radulescu_1.jpgAm lansat în urmă cu câteva săptămâni, pe una dintre reţelele de socializare, o dezbatere cu privire la oportunitatea reintroducerii uniformei în unităţile de învăţământ.

 

În urma analizei comentariilor, mi-a fost confirmată necesitatea lansării unei iniţiative legislative cu privire la reintroducerea unei ţinute sau a unui însemn specific (insigna) la nivelul fiecărei şcoli care să le aducă astfel elevilor sentimentul de mândrie şi apartenenţă la o unitate de învăţământ de prestigiu.


Este un pas spre echilibru şi decenţă, menit să îi înveţe pe copiii noştri să se evalueze în funcţie de calităţile şi abilităţile lor, nu în funcţie de ceea ce poartă.


În plus, încurajează spiritul competitiv interşcolar şi solidarizează echipele elevilor. Totodată, reprezintă un element de identitate şi un reper important pentru copiii noştri.


Acestea sunt doar câteva dintre motivele despre care consider că ar trebui să capete autoritate, pentru a mai face un pas către un mediu de studiu echilibrat.


Cu deosebit respect,

Deputat Romeo RĂDULESCU
Grupul Parlamentar PSD
Circumscripţia electorală nr. 40
Colegiul uninominal nr. 1 – Judeţul Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK