Menu

A ştiut Buican de percheziţiile de la CET ? Din această cauză a boicotat formarea CJ ?

f_350_200_16777215_00_images_IrealMusic_buican_pasat_1.jpgLa această oră, sunt percheziții la CET Govora, așa cum am anunțat aici.

 

În urmă cu o lună și jumătate, am adresat aici 12 întrebări președintelui CJ Vâlcea Gică Păsat și președintelui PNL Vâlcea Cristian Buican.

 

Întrebările 9-12 sunau astfel:

 

9. Cunoașteti faptul ca pentru executarea acestor lucrări nejustificate directorul de producție al CET Govora a mobilizat echipe întregi, inclusiv sâmbăta si duminica, oamenii fiind pontati cu ore suplimentare plătite dublu de societate? Știți ca s-au oferit pentru a mobiliza oamenii chiar si prime de 5000 RON de persoană ? Erau necesare aceste majorări la cheltuielile de personal doar pentru ca Energoutil să nu plătească penalități şi să se încheie acest proiect cu bine pentru CJ (eventual in campanie electorală) si pentru Energoutil ?


10. Cum apreciați aceste cheltuieli, de aproximativ 11.200.000 RON, in sarcina CET Govora in acest moment ? Erau justificate?

11. Sunteți la curent cu soluția tehnica de evacuare a șlamului rezultat in urma procesului de desulfurare? Știți ca aceasta soluție este un fiasco tehnic ? Cunoașteti faptul ca soluția tehnica aparține directorului Ludovic Zelici?

12. Știți ca pentru realizarea acestui fiasco tehnic CET Govora a platit suma de 2.700.000 RON prin atribuire fara licitație către Energomontaj S.A.? Întrucât "soluția" nu funcționează, sumele cheltuite (si fara licitație !!! de 2.700.000 ) vor fi imputate departamentului tehnic al CET Govora?

Evident, nu am primit niciun răspuns.

 

Acum, poliţiştii şi procurorii sunt la CET, este acolo zarvă mare.

 

Emit ipoteza plauzibilă că Buican şi Păsat au ştiut ce se va întâmpla, fiindcă au fost zvonuri în acest sens care au circulat prin oraş săptămâna trecută.

 

Dacă au ştiut, au vrut să rămână actuala conducere la CJ până în acel moment, pentru a face curăţenie şi a mai salva ce se poate salva.

 

NU CREDEM ÎN ÎNTÂMPLĂRI. MÎINE, SE VA CONSTITUI CONSILIUL JUDEŢEAN, CU O NOUĂ CONDUCERE, IAR ASTĂZI SUNT PERCEZIŢII LA CET, SUB ACTUALA CONDUCERE.

 

 

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN