Menu

Remus Grigorescu vrea să înființeze un birou de consultanță antreprenorială

f_350_200_16777215_00_images_6news335_remus_grigorescu_vine_profu_11.jpgDupă cum vă spuneam și acum două zile, pe primul loc pe lista problemelor pe care vreau să le rezolv, este dezvoltarea mediului de afaceri și scăderea ratei șomajului. Însă nu ai cum să rezolvi asta în totalitate, fără un plan bine definit pe o perioadă de minim 10 ani. Un astfel de plan a fost aplicat și în Sibiu și în alte orașe occidentale, orașe în care oferta de angajare este acum mai mare decât cererea de angajare, motiv pentru care nivelul salarial este în continuă creștere.

 

De aceea, una din alternativele cu efect imediat, pe care o să o implementez este crearea unui birou de consultanță antreprenorială, care să ofere tinerilor și nu numai lor, informații concrete și reale, despre un mediu competitiv și permanent în schimbare.

 

Vom angaja consultanți de management pentru a-i ajuta pe tineri să-și crească business-ul pe o fundație solidă, creată prin implementarea unor modele organizaționale a căror eficientă a fost deja dovedită. Mai mult, acest birou, va oferi sprijin și informații, în obținerea finanțarilor, fie ele pe programe de tip START-UP care susțin dezvoltarea antreprenorială, fie pe programe de finanțare directă din fonduri europene sau fie pe fonduri guvernamentale.


Fiind profesor, am înțeles că tinerii au nevoie de un astfel de sprijin după finalizarea studiilor și sunt sigur că prin deschiderea unei afaceri, aceștia vor prefera să rămână în Râmnicu Vâlcea și bineînțeles vor susține eforturile noastre în scăderea ratei șomajului.


Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților Vâlcea– competitor politic; cod AEP 21160080, Realizat de SC SMEOREANU PUBLICITATE  SRL

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN