Menu

Reacţie nervoasă a lui Romeo Rădulescu

f_350_200_16777215_00_images_bomba.jpgCandidatul PSD la Primăria Rm. Vâlcea Romeo Rădulescu a avut o reacţie nervoasă la unele comentarii de pe Facebook şi a postat următorul text plin de iritare:

 

“Pentru cei care mă critică, nu îşi explică sau se arată dezamăgiţi(probabil primul şi ultimul mesaj):
1. Tot ce am amendat până acum la PSD şi la deciziile luate în administraţie au fost reacţii perfect asumate. Să nu credeţi că am venit la PSD şi m-au pus să fac penitenţe pentru că am criticat derapajele atunci când m-am simţit resposabil să reacţionez. Avem o relaţie strict profesională şi matură: suntem cu toţii conştienţi de ce NU s-a făcut şi acum TREBUIE să se facă.
2. Nu mă defineşte politica, ci administraţia.
3. Atât eu, cât şi liderii PSD suntem conştienţi că decizia de a fi EU candidatul este cea mai bună cu putinţă, la momentul acesta, pentru Râmnicu Vâlcea.
4. Este probabil unul dintre puţinele mesaje pentru cei care continuă să critice pe baza unor clişee precum: "ai vrut ciolan", "te-ai dat cu PSD" etc. O să fiu prea prins cu proiectele pentru oraşul în care trăieşte familia mea ca să stau să dau explicaţii inutile, în final.
5. Dragi prieteni, am demonstrat că pot face bine administraţie. E timpul să îmi continui, în ciuda tuturor comentariilor, drumul!”

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK