Menu

MINORI din Vâlcea reţinuţi pentru tâlhărie calificată

f_350_200_16777215_00_images_0_0_0_0_0_0_0_0_0_0___hotiaaa_copy.jpg

În noaptea de 04/05 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, au imobilizat agentul de pază şi au sustras bunuri şi sume de bani, în valoare totală de 50.000 lei.

 

În cursul dimineţii de 05 aprilie a.c., un agent de securitate a sesizat, prin intermediul SNUAU 112, faptul că a depistat şi reţinut două persoane care au intrat în incinta obiectivului pe care în păzea din localitate, dar în timpul convorbirii telefonice au reuşit să fugă.

 

S-a procedat la scotocirea zonei în care cei doi au fugit. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au reuşit reţinerea şi imobilizarea lor, fiind conduşi la sediul poliţiei.

 

Este vorba despre P. Eduard, de 19 ani, din comuna Tetoiu şi C. Robert, de 22 de ani, din comuna Măciuca, aceştia sunt persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

În baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 ore a celor doi, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN