Menu

PMP solicită demisia ministrului Teodorovici

f_350_200_16777215_00_images_eugen_tomac_1.jpgComunicat de presă


Președintele Partidului Mișcarea Populară, domnul deputat Eugen Tomac,
îi solicită demisia imediată ministrului Teodorovici

Partidul Mișcarea Populară îi solicită domnului Eugen Orlando Teodorovici, ministru al Fondurilor Europene în cadrul Guvernului României, să demisioneze imediat din funcția publică deținută în stat.
Partidul nostru a luat act de poziția domnului ministru Teodorovici care, în calitate de senator în Parlamentul României, a votat la vedere împotriva reținerii și arestării senatorului PSD, Dan Coman Șova. Această atitudine sfidătoare din partea unui membru al Guvernului României, condus de către prim-ministrul Victor Viorel Ponta, îl obliga pe ministrul Teodorovici să-și prezinte demisia din înalta demnitate publică.

 

În condițiile în care România este supusă unui profund proces de monitorizare de către Comisia Europeană, în ceea ce privește reforma în justiție, este absolut revoltător ca ministrul care gestionează în cadrul executivului relația cu Comisia Europeana să acționeze împotriva intereselor României, votând împotriva solicitării Direcției Naționale Anticorupție. Ministrul Eugen Orlando Teodorovici, propus pentru funcția de ministru al finanțelor, nu mai poate deține nicio funcție publică în cadrul Guvernului României, atât timp cât prin atitudinea sa a demonstrat clar că este străin de valorile care stau la baza Uniunii Europene, precum respectul față de statul de drept si independența justiției.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN