Menu

USL trăieşte. Votul din Senat pe reducerea CAS dovedeşte că Ponta şi Iohannis au o înţelegere subterană

0 0 _  PMP1.jpg

 Votul de astăzi din Senat dovedeşte, o dată în plus, că PSD şi ACL sunt la fel de iresponsabili atunci când vine vorba despre politica fiscală a României. Prin comportamentul lor de astăzi, PNL şi PDL au respins practic cererea de reexaminare a proiectului nesustenabil din punct de vedere bugetar, formulată de preşedintele Traian Băsescu.

    Execuţia bugetară pe ultimele 6 luni şi toţi indicatorii macro-economici prezentaţi de către Eurostat arată explicit că România nu îşi poate permite o asemenea măsură fiscală în condiţiile în care Produsul Intern Brut a suferit cea mai mare contracţie economică pe primele două trimestre ale anului 2014.

    ACL nu reprezintă opoziţia politică la Victor Ponta. A aduce din nou în Parlament proiectul reducerii CAS, în forma croită de Victor Ponta, arată că USL trăieşte şi putem bănui o înţelegere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, pe principiul marilor spirite care îşi împărtăşesc speranţele şi năzuinţele.

    Klaus Iohannis nu s-a purtat ca un contracandidat real al lui Victor Ponta nici în această chestiune vitală pentru economia românească. Preşedintele PNL a devenit mut, după declaraţiile flamboaiante ale premierului Ponta din uşa Comisiei de buget – finanţe din Senat. Niciun cuvânt despre „filosofia politică” a lui Victor Viorel Ponta prin care românii au intrat în recesiune şi au pierdut peste 70.000 de locuri de muncă în mai puţin de doi ani.

    PSD şi ACL repetă greşeala guvernului Tăriceanu care a acordat pomeni electorale, iar românii au fost cei care au plătit factura crizei în anul următor. PSD şi ACL şi-au dat mâna pentru a ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, minţindu-i nou pe români. Ajutorul reciproc pe care şi-l dau în aceste luni dianintea campaniei prezidenţiale consolidează opinia publică despre existenţa unui troc politic PSD-ACL. Un tandem Ponta-Iohannis ar fi dezastruos pentru România. Cei doi sunt la fel de incompetenţi în materie de politică fiscal-bugetară şi la fel de iresponsabili în ceea ce priveşte direcţia economică a României.

 

Departamentul de Comunicare al PMP

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN