Menu

Liberalii lui Tăriceanu mai au de aşteptat!

f_350_200_16777215_00_images_poze_Calin_Popescu-Tariceanu.JPG

Călin Popescu-Tăriceanu şi viitorul său partid liberal mai au de aşteptat o săptămână! Decizia a fost luată în ultimul moment, după ce, iniţial, surse autorizate din anturajul său anunţau un mare congres extraordinar, programat pentru data de 26 iulie.

Probabil, preşedintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost sfătuit de prieteni să aştepte, întâi, congresul de fuziune al PNL cu PDL şi abia apoi să-şi convoace liberalii fideli. Oricum, este doar o amânare de o săptămână, care nu-l îngrijorează pe fostul preşedinte al istoricului Partid Naţional Liberal şi care are de partea sa un număr important de parlamentari, ce nu aşteaptă decât un semn. 

În plus, în teritoriu se vorbeşte şi despre mai mulţi primari liberali care şi-au manifestat deschis sprijinul pentru viitoarea campanie electorală prezidenţială. Chiar dacă nu se vor întâmpla lucruri extraordinare la congresul de mâine, 7 zile reprezintă un răgaz suficient pentru Tăriceanu şi ai lui, numai bun pentru creionarea unei strategii. Că va fi una câştigătoare sau nu, rămâne de văzut!     

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN