Menu

Păruială pe cadavrul OLTCHIM-ului! (Înregistrări video incendiare!)

f_350_200_16777215_00_images_oltchim_scandal_1.jpgAdministratorul special Bogdan Stănescu şi trei dintre administratorii judiciari de la Oltchim s-au întâlnit, astăzi, cu prefectul de Vâlcea şi cu sindicaliştii, în cadrul şedinţei extraordinare a Comisiei de Dialog Social. 

Oltchimul este în comă, legat la aparatul de oxigen, iar copiii îşi împart pumni şi se fac unii pe alţii ,,hoţi”, în gura mare! Acesta a fost sentimentul pe care l-am avut, după participarea la şedinţa Comisiei de Dialog Social, unde combatanţii s-au aflat faţă în faţă. Pe de o parte sindicaliştii lui Mihai Diculoiu, pe de altă parte conducerea combinatului chimic şi administratorii judiciari şi cel special.  

Primul care a avut cuvântul a fost liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, care a îmbinat dubla postură, de lider de sindicat, cu declaraţiile cu substrat politic. Nici şeful său de confederaţie, Ionel Vâlcea, nu s-a lăsat mai prejos, acuzând clasa politică pentru situaţia în care a ajuns combinatul. ,,Incompetenţă”, ,,cârdăşie cu judecătorii”, ,,declaraţii mincinoase” au fost doar câteva dintre acuzele pe care sindicaliştii le-au adus administratorilor judiciari şi celui special. 

De cealaltă parte, atât conducerea combinatului, cât şi administratorul special, Bodgan Stănescu, au prezentat cifre care să le susţină afirmaţia că Oltchimul este pe drumul cel bun. A mişcorat cheltuielile, chiar dacă pentru asta a fost nevoie să disponibilizeze peste 900 de angajaţi, va deschide, în curând o nouă secţie.

 

Pentru că liderul Mihai Diculoiu îi făcea pe administratorii judiciari, la fiecare frază ,,mincinoşi”, puţin a lipsit ca întâlnirea să nu degenereze. Noroc cu calmul englezesc al prefectului de Vâlcea, Dumitru-Nicu Cornoiu, pentru că altfel, şedinţa s-ar fi terminat cu o păruială în toată regula.

Întâlnirea se va relua peste câteva zile, mai precis joi, 3 iulie.    

 

  

 

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN