Menu

MOARTEA NU EXISTĂ! A demonstrat-o un cercetător american

f_350_200_16777215_00_images_publicitate_robert_lanza.jpg

Pentru majoritatea oamenilor din secolul 15, ideea că Pământul ar fi rotund era privită ca un nonsens. Se credea că dacă într-adevăr Pământul ar fi rotund, oamenii aflaţi în partea de jos a rotundului ar cădea.

O teorie numită Biocentrism spune că tot ce vedem şi experimentăm în acest moment este un vârtej de informaţii care se întâmplă în mintea noastră.  Spaţiul şi timpul sunt simple unele prin care se pune totul împreună.

Biocentrismul este un o teorie concepută şi propusă de doctorul ROBERT LANZA în anul 2007. Robert Lanza,  profesor în cadrul universităţii  Wake Forest, North Carolina, doctor în biologie şi medicină regenerativă a declarat că noi credem în moarte pentru simplu motiv că aşa am fost învăţaţi să facem, pentru că ne asociem imaginea cu cea a trupului nostru. Iar când trupul moarte, povestea s-a încheiat.

Însă lucrurile nu stau tocmai aşa.

Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstrează că moartea nu există are la baza conceptul de biocentrism.

nivers.jpg

Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.

 Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.

 sursa: http://digitaljournal.com/article/345809

realitatea.net

The most visited gambling websites in The UK