Menu

PE TINE CUM TE CHEAMĂ ? Semnificația numelor de FAMILIE

f_350_200_16777215_00_images_NUMERE.jpgDescoperirea tiparului energetic al numărului ce corespunde numelui tău de familie te poate ajuta în primul rând să întelegi mai bine mecanismul interacţiunilor dintre tine şi restul familiei. Vei avea de asemenea ocazia de a descoperi legătura profundă pe care o ai cu rudele tale, legată de o anumită karmă sau misiune de viaţă comună.

Astfel, vei putea aduce mai multa armonie şi înţelegere în sânul familiei tale, ştiind cu mai multă acurateţe de unde ai pornit şi încotro te îndrepţi în continuare.

Pentru calculul numerologic al numelui de familie, se va face corespondenţa între fiecare literă din nume şi o anumită valoare numerică, cuprinsă între 1 şi 9, conform listei de mai jos:

Literelor A, J si S le corespunde cifra 1;

Literelor B, K si T le corespunde cifra 2;

Literelor C, L si U le corespunde cifra 3;

Literelor D, M si V le corespunde cifra 4;

Literelor E, N si W le corespunde cifra 5;

Literelor F, O si X le corespunde cifra 6;

Literelor G, P si Y le corespunde cifra 7;

Literelor H, Q si Z le corespunde cifra 8;

Literelor I si R le corespunde cifra 9.

Apoi se vor aduna toate cifrele obţinute în urma echivalării numerice, rezultând un număr format din două cifre. Aceste două cifre vor fi la rândul lor adunate, spre a obţine un rezultat final compus dintr-o singura cifră. Spre exemplu, dacă adunând cifrele care corespund literelor din numele tău de familie obţii valoarea 56, vei aduna mai departe 5+6=11, iar apoi 1+1=2. Cifra 2 va fi prin urmare numărul numelui tău de familie.

 

Semnificaţia numelui de familie corespunzând cifrei 1

Pentru membrii acestei familii, independenţa şi lupta pentru atingerea obiectivelor personale sunt caracteristici definitorii. Vor fi foarte atraşi de ideea de competiţie, chiar şi în cadrul familei, având reale aptitudini pentru a fi primii în tot ceea ce întreprind.

Important este pentru ei acum să înveţe să respecte, în aceeaşi măsură, puterea sentimentelor şi a deschiderii faţă de cei dragi. Odată ce au dobândit echilibrul dintre asertivitate şi acceptarea susţinerii din partea celorlalţi, nimic nu va sta în calea reuşitei pentru membrii familiei cu vibraţia numerologică 1.

 

Semnificaţia numelui de familie corespunzând cifrei 2

Lecţia de viaţă pentru cei născuţi în această familie se referă la diplomaţie, la ascultarea intuiţiei, la găsirea echilibrului emoţional şi la înţelegerea şi ajutorul acordat celorlalţi. Membrii familiei sunt persoane sensibile şi săritoare, care pun în general bunăstarea celor dragi înaintea bunăstării lor personale. Ei ezită de multe ori să-şi afirme deschis punctul de vedere, din frică de a nu-i răni pe cei apropiaţi.

De aceea, ei trebuie să găsească acum echilibrul între a spune ceea ce trebuie şi a comunica cu adevărat ce simt, adesea ultima variantă fiind cea mai indicată pentru ei. În plus, în momentul în care vor înceta să se conformeze la ceea ce consideră ei că sunt aşteptările celorlalţi, vor descoperi la aceştia mult mai multa înţelegere şi iubire decât ar fi crezut vreodată posibil.

 

Semnificaţia numelui de familie corespunzând cifrei 3

Membrii acestei familii au de depăşit împreună o karma legată de aparenţele iluzorii şi de comunicarea incompletă. De cele mai multe ori, ei dau impresia celor din jur că au parte de o comunicare impecabilă şi de o armonie de nezdruncinat în sânul familiei. Însă sentimentele lor profunde ramân ascunse, chiar şi faţă de membrii propriei lor familii.

De aceea, ei au de învăţat acum lecţia comunicării sincere şi lipsite de criticism. Astfel, ei vor descoperi că veselia profundă, prietenia şi creativitatea sunt resurse la care pot apela mereu cu încredere, atât în cadrul familiei, cât şi în afara ei.

 

Semnificaţia numelui de familie corespunzând cifrei 4

Pentru cei născuţi în această familie, conceptele de datorie şi muncă dedicată sunt de cea mai mare importanţă. Ei au tendinţa de a-i judeca pe ceilalţi, dar şi de a se judeca pe sine în funcţie de cât de mult se implică pe planul muncii.

Abordarea lor extrem de pragmatică asupra vieţii îi împiedică adesea să se bucure cu adevărat de lucrurile şi momentele bune din viaţa lor. De aceea, ei trebuie să înveţe acum să aprecieze nu numai disciplina şi organizarea impecabilă, ci şi bucuria spontană, joaca şi divertismentul constructiv.

 

Semnificaţia numelui de familie corespunzând cifrei 5

Membrii acestei familii sunt cel mai adesea foarte diferiţi între ei şi au ocazia de a învăţa încă de mici lecţia toleranţei şi a acceptării diversităţii. Ei vor fi foarte deschişi şi înţelegători faţă de cei din jurul lor, însă au nevoie la rândul lor de la fel de multă înţelegere, precum şi de libertate constantă de mişcare.

Este posibil ca membrii acestei familii să experimenteze de-a lungul vieţii schimbări destul de bruşte fie în statutul social, fie în ceea ce priveşte locuinţa şi stabilitatea familială. Însă atâta timp cât păstrează o comunicare deschisă cu ceilalţi membri ai familiei, oferindu-le atât sprijin, cât şi libertate, ei îşi vor îndeplini cu succes lecţia actuală de viaţă.

 

Semnificaţia numelui de familie corespunzând cifrei 6

Pentru cei din familia al cărei nume are semnificaţia numerologică 6, lecţia de viaţă comună se referă la găsirea echităţii în familie şi la evitarea extremelor comportamentale. Mediul familial este unul foarte stabil şi care îi încurajează pe membrii familiei să devină persoane responsabile şi iubitoare. Însă în același timp, sentimentele de datorie și loialitate pot fi atât de puternice, încât membrii familiei riscă să devină dogmatici și să nu vadă mai departe de confortul căminului lor.

De aceea, ei trebuie să învețe să-i aprecieze cu adevărat și pe cei din afara familiei, evitând reacțiile extreme față de persoanele care nu se conformează regulilor lor de comportament corect și bună-creștere. În plus, ei au adesea nevoie să se detașeze de sprijinul afectiv al familiei, spre a sta în fața vieții deschiși și încrezători în forțele proprii.

 

Semnificația numelui de familie corespunzând cifrei 7

Membrii acestei familii sunt înzestrați cel mai adesea cu un mental foarte activ și cu înclinații filozofice și spirituale. De asemenea, ei sunt în căutarea constantă a perfectțunii, motiv pentru care au tendința de a se acuza foarte mult atunci când au impresia că nu s-au ridicat la înălțimea standardelor auto-impuse. În aceste condiții, este de înțeles că membrii acestei familii vor face tot ce este posibil pentru a-și menține o imagine impecabilă, atât în plan social, cât și în fața celorlalți membri ai familiei.

Lecția lor comună de viață se leagă acum de exprimarea deschisă a sinelui, care este posibilă prin acceptarea imperfecțiunii ce face parte în mod inevitabil din natura umană. În plus, odată ce vor acorda respectul cuvenit aspectelor <mundane> ale existenței, își vor da seama că perfecțiunea umană constă de fapt în aprecierea pe deplin a vieții, îmbrățișând cu aceeași deschidere fiecare fațetă a acesteia.

 

Semnificația numelui de familie corespunzând cifrei 8

Pentru membrii acestei familii, tot ceea ce ține de puterea financiară și de statutul social este de primă importanță. Ei au acum toate atuurile pentru a-și asigura un trai îndestulător și un prestigiu social de durată. Însă au și tendința de a-și neglija sănătatea și relațiile apropiate pentru a ajunge acolo unde doresc.

De aceea, lecția comună de viață pentru membrii acestei familii se referă la aprecierea valorii sănătății, a meritelor celorlalți și a sprijinului oferit de aceștia. În plus, ei trebuie să învețe să se bucure de fiecare <mică> reușită obținută pe drumul lor către succes, în loc să se concentreze în mod exclusiv pe ajungerea la destinație. Altfel, ei riscă să ajungă acolo și să descopere că viața nu are mai nicio bucurie să le ofere.

 

Semnificația numelui de familie corespunzând cifrei 9

Pentru cei din familia al cărei nume are semnificația numerologică 9, lecția de viață comună se refera la exprimarea liberă și constructivă a sentimentelor, dar și la ajutorul acordat celorlalți. Membrii acestei familii sunt înzestrați cu o imensă compasiune și putere de dăruire, calități pe care le pot folosi atât pentru cei dragi, cât și pentru cei din afara familiei.

Ei au de învățat lecția adaptabilității la emoțiile celorlalți și la circumstanțele exterioare familiei de proveniență. Au puterea de a-și comunica persuasiv gândurile și trăirile, însă va trebui de multe ori sa astepte momentul potrivit pentru a o face. In plus, pentru a le fi cu adevărat de ajutor celorlalți, trebuie în primul rând să se ajute pe ei înșiși, învățând să se adapteze din mers la noile situații și atitudini. Iar în clipa în care cei din jur se vor arăta pe deplin încrezători în ajutorul oferit de ei, membrii acestei familii vor știi că se află pe drumul cel bun.

Sursa: www.horoscop.garbo.ro