Menu

A alergat în jurul lumii pentru a-și vindeca dezamăgirea în dragoste!

f_350_200_16777215_00_images_6news335_cupidon_dezamagit_1.jpgPovestea unei dezamăgiri în dragoste, a unei inimi zdrobite, a dus la o aventură incredibilă.

 

Radu Restivan, cel lovit și părăsit de Cupidon, și-a început călătoria în România. El a alergat pe cărări de munte, descoperind locuri de care nu a avut nici o idee că există, făcându-și noi prieteni de-a lungul drumului.

 

Nu i-a fost ușor pentru că fizionomia lui nu era una atletică! Ceva extraordinar însă a început să se întâmple cu el: a slăbit în cel mai scurt timp. Acesta a fost momentul în care a decis să participe la curse profesioniste, la maratoane și astfel s-a înscris la unul în Berlin.

 

Această călătorie l-a dus la o altă idee: „Descoperă lumea prin maratoane” – un nou concept care combină călătoria cu alergatul. El creează video-uri în timp ce aleargă maratoane în diferite țări jucând și rolul de ghid turistic.

 

El termină maratonul de obicei, printre ultimii, dar câștigă mii de vizualizări pe YouTube. În cele din urmă, ceea ce contează cel mai mult este călătoria, nu destinația și nici viteza.

 

Iată cum o mare dezamăgire l-a dus să-și descopere scopul său adevărat în viață.

 

f_350_200_16777215_00_images_6news335_cupidon_dezamagit_2.jpgAcum el pregătește o grupă de începători maratoniști din București, într-un program numit „De la 1 la 21″.


Sursa cunoastelumea.ro

The most visited gambling websites in The UK