Menu

Aveți o problemă, o boală, o dorință neîndeplinită ? Mergeți imediat la Șinca Veche !

f_350_200_16777215_00_images_sinca_veche_1.jpgLocul în care cele mai ascunse gânduri devin realitate există în România. Se numeşte Templul DORINŢELOR şi este la Şinca Veche în judeţul Braşov. Aici, există magie spun oamenii pentru că lucrurile care se întâmplă sunt inexplicabile. Legenda, dar şi întâmplările extraordinare petrecute aici au făcut înconjurul lumii.

Templului Dorinţelor i se mai spune Templul Ursitelor sau Grota de la Şinca Veche sau chiar Templul Extratereştilor. Oamenii au ales aceste denumiri după întâmplările inexplicabile petrecute de-a lungul anilor. Construcţia, extrem de bizară se află la câţiva kilometri de localitatea Perşani.

Ţinutul pare rupt din basm, iar felul în care arată grota, îţi dă primii fiori. Se spune ca templul are origini dacice, avand peste 7000 de ani vechime. Este format din cinci incaperi, are doua altare si un turn prin a carui deschidere se poate vedea cerul”.

Aici este locul unde pătrund energiile pozitive şi unde, spune legenda, oamenilor cu suflet curat li se îndeplinesc dorinţele şi mai ales sunt tămăduiţi şi de cele mai grele boli. “Se spune că în această zonă este Universul credinţei. Tuturor celor care au fost aici în Grotă li s-au îndeplinit dorinţele”, spune unul dintre vizitatori.

Așadar, dacă aveți probleme, mergeți acolo, iar dacă nu, sugerați acest lucru celor care au nevoie.


 

Sursa: ampress.ro

 

The most visited gambling websites in The UK