Senzational

Document

Criterii literare

Cititorul suparat rau

Criterii practice

Blogu' lu' Smeo

Editorial

A fost ucis pentru că reușise vindecarea cancerului?

A fost ucis pentru că reușise vindecarea cancerului?Industria farmaceutică realizează profituri de miliarde de dolari anual din medicamentele care au rolul de a stopa dezvoltarea cancerului. Mulţi dintre oamenii de ştiinţă încearcă să găsească un tratament miraculos care să vindece cancerul, dar niciodată, nimeni nu reuşeşte să descopere leacul minune de parcă această boală este predestinată de a exista veşnic pe Terra.

 

De-a lungul timpului au existat numeroşi specialişti care au susţinut că indiferent de descoperirile lor, industria farmaceutică nu va produce niciodată medicamentele care să vindece cancerul. Această afirmaţie pare una conspiraţionistă, dar anumite urme de adevăr există. Una dintre aceste urme îi aparţine briliantului om de ştiinţă american Raymond Rife.

 

Rife s-a născut în 1888 ş în scurta sa viaţă a realizat numeroase descoperiri importante în domeniul medicinei. Povestea omului de ştiinţă a început în 1922, atunci când s-a apucat să cerceteze cancerul în speranţa de a descoperi un leac.


Zece ani mai târziu, în 1932, specialistul american a reuşit să izoleze un microorganism care are legătură cu cancerul, cunoscut sub numele de virusul VX. Imediat după aceasta realizare, specialistul a reuşit să dezvolte un prototip de microscop universal, cu o putere de mărire de circa 60.000 de ori. Apoi, folosindu-se de o frecvenţă naturală a luminii a reuşit să distrugă organismele cancerigene fără să rănească ţesutul adiacent. Acest proces a fost numit „Mortal Oscillatory Rate” şi astfel cancerul îşi găsise leacul.

 

Rife şi-a testat descoperirea pe mai mulţi bolnavi de cancer şi pe toţi i-a vindecat într-un timp foarte scurt şi fără efecte adverse. Se spune că în 1934, 16 pacienţi bolnavi de cancer au fost vindecaţi complet în doar şase săptămâni.

 

A fost ucis pentru că reușise vindecarea cancerului?La scurt timp după această realizare, în loc ca descoperirea lui Rife să fie făcută publică şi implementată în toate clinicile din lume, povestea a luat o întorsătură dramatică. Rife a fost otrăvit şi toate documentele sale au dispărut fără ca nimeni să nu le mai găsească niciodată.

 

Povestea a fost dată uitării până în 1980, când Barry Lynes a publicat o carte prin care explica procedeul folosit de Rife pentru vindecarea cancerului. Asociaţia Medicală Americană a respins acest procedeu şi această carte este una conspiraţionistă, prin care se încearcă destabilizarea tratamentelor împotriva cancerului.


În consecinţă, munca lui Rife sau a altor specialişti, care descoperă anumite tratamente ale celor mai cumplite boli de pe Terra, este pusă sub semnul conspiraţiilor şi de fiecare dată nu este recunoscută pe plan mondial.

 

Oare de ce?


Sursa efemeride.ro

Share

Cautare in site

PUBLICITATE

INSTITUTUL NAŢIONAL DE CRIOGENIE

I.C.S.I. RM. VÂLCEA

Adresa: Str. Uzinei nr. 4, 240050, OP Raureni, CP 7, Rm. Valcea

Tel: 0250/733890; 732744, Fax: 0250/732746

E-mail: office@icsi.ro; C.U.I. 2538104; Reg. Com: J.38/47/1997

  • Susţinerea programului nuclear naţional – fisiunea nuclearăşi fuziunea nucleară;
  • Tehnici criogenice, materiale şi echipamente specifice;
  • Hidrogenul şi pile de combustibil; Surse de energie regenerabile;
  • Gaze pure şi ultrapure(Ar, Ar spectral, He, H2, N2, O2, CO2, CH4 etc.) pentru analize şi calibrarea instrumentaţiei de analiză;
  • Amestecuri de gaze pentru sudurăîn mediul controlat; gaz INERGEN pentru stingerea incendiilor;
  • Apă sărăcităîn deuteriu;
  • Analize izotopice şi fizico-chimice pentru alimente, băuturi alcoolice - şi nealcoolice; analize de mediu (apă, aer, sol).

Citeste si da mai departe!

Viral pe net

Comentarii

Publicitate

Ziarul Criterii Naţionale
este editat de SC SMEOREANU PRESS SRL  si SC SMEOREANU PUBLICITATE SRL
(Com. Albota, Str. Arnota nr. 316, jud. Arges)
General manager: Gheorghe Smeoreanu
Redactor-şef:  Eva Smeoreanu
Grafician:  Mihai Constantin
E-mail: ziarulcriterii@yahoo.com