Menu

Prinde baronul și sucește-i gâtul (Cazul Nicolescu)

f_350_200_16777215_00_images_nicolescu_sarpe_1.jpgDe ce mi-a fost frică, nu am scăpat.

Condamnat de prima instanță la 3,4 ani de închisoare cu executare, având încă două dosare în coadă, baronul de Argeș Constantin Nicolescu a demisionat din funcția de președinte al CJ.

A demisionat de formă.

Omul continuă să se amestece în viața partidului și a județului într-un mod mai periculos decât dacă ar fi făcut-o pe față.

Iată cum descrie ziarul local argesenii.ro o scenă petrecută miercuri:

“Astăzi, la conferinţa de presă săptămânală de la CJ Argeş, în timpul conferinţei, în sală a intrat Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Capete, camere video, aparate foto, totul era îndreptat către Nicolescu. Deşi la prezidiu era Florin Tecău, preşedintele interimar de la CJ, Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia care expunea de zor contractele pe care le semna cu primarul de la Miceşti, totul s-a întrerupt pentru câteva momente.”

Așadar, baronul continuă să facă jocurile în Argeș, deși e demisionar.

Nu doar că se ocupă de coordonarea județul prin telefon, așa cum am fost informați, ci vine chiar la fostul său loc de muncă, deși e un simplu cetățean, în acte.

Dacă Nicolescu va continua în același mod, PSD Argeș e pierdut, iar președintele său interimar, primarul Tudor Pendiuc, va fi umilit.

Scena care a avut loc miercuri dovedește că baronii PSD sunt ca șerpii, au nouă vieți.

Când îi prinzi, trebuie să le sucești gâtul.

P.S Titlul este inspirat de o vorbă a lui Paul Verlaine: ia elocinta si suceste-i gatul, spunea Paul Verlaine in Arta poetica

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN