Menu

Ponta are mai multă nevoie de reeducare prin închisoare chiar decât Năstase

Ponta_digi.jpgCu toate păcatele sale și cu toată condamnarea de azi, Adrian Năstase dovedește că are o mentalitate mai puțin coruptă decât Ponta. A zis și el ceva despre condamnarea politică, despre uriașa nedreptate, dar cu asta basta, a plecat să se predea.

În vremea asta însă premierul nostru spunea vorbe care dovedesc că, în intimitatea gândirii sale, este profund corupt și greu de vindecat.

"Noi avem mai mult curaj decât liberalii. Şi când a fost vorba de Relu Fenechiu (fost ministru liberal al Transporturilor, condamnat în primă instanţă la cinci ani de închisoare-n.r.) mai mult l-am apărat eu decât l-au apărat colegii lui. Este o chestiune de cultură organizațională", a afirmat Ponta.

Gura păcătosului adevăr grăiește. Să aperi infractorii condamnați în fața opiniei publice face parte din cultura organizațională a grupurilor infracționale.

Hotărât lucru, Ponta insultă și calomniază justiția, face propagandă împotriva hotărârilor judecătorești ceea ce l-ar recomanda pentru o urgentă perioadă de reeducare.

 

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN