Menu

ROMÂNI, CUM A AJUNS MAHALAUA LA PALATUL VICTORIA ?

f_350_200_16777215_00_images_palatul-victoria_1.jpgVictor Ponta și gașca lui au reușit să aducă mahalaua la Palatul Victoria.

Multe nenorociri s-au petrecut în istoria Bucureștilor, dar mahala chiar la Guvern nu îmi amintesc să fi avut.

E o golaniadă pe acolo cum n-a fost nici la Bariera Vergului în zilele ei de glorie.

Iată ce vocabular de mitocan are Mirel Palada, cică purtător de cuvânt al Guvernului României, nu al Guvernului Mă-sii:

“Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că președintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Președintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Și pentru a-și învinge frica, și pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat.

Sluga știe că, vorbind astfel, îi va fi pe plac stăpânului.

Adevărul este că se vede din ultimul colț de țară cum Victor Ponta încurajează bășcălia, mitocănia, golănia,  acestea părând a fi trăsăturile sale firești.

Duminică seara, am putut asista la una dintre cele mai echilibrate și substanțiale ieșiri publice ale lui Băsescu. Indiferent însă cum s-ar fi purtat însă acesta în cadrul declarației de la Cotroceni, este inadmisibil ca golanul lui Ponta să își permită asemenea jigniri.

Traian Băsescu este președinte ales al României și nu poate fi ofensat public de un oficial al niciunei țări din lume și, cu atât mai puțin, al acestei țări.

Pe lângă toate problemele, se pare că mai avem una.

Români, cum a ajuns mahalaua la Palatul Victoria ?

 

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK