Menu

ELENA UDREA – declarație șocantă despre NICU CEAUȘESCU (Galerie foto, la conferința de presă de la Obârșia Lotrului)

elena udreaElena Udrea a ținut joi după amiaza o conferință de presă în munți, la Obârșia Lotrului, unde a criticat guvernul pentru oprirea finanțării domeniului schiabil.

Fostul ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale l-a invitat pe Ponta la Obârșia Lotrului, pentru a vedea că lucrările la una dintre cele mai mari și mai frumoase pârtii de schi din sud-estul Europei au fost oprite din lipsa finanțării.

obarsia lotruluiPârtia este gata în proporție de 92% și doar lipsa de interes a lui Ponta face ca acest obiectiv să rămână în paragină, iar sutele de locuri de muncă ce le-ar genera să fie doar o utopie.

Elena Udrea a făcut, cu acest prilej, o declarație cel puțin bizară:

“Nu am niciun complex față de comunism, aveam doar 15 ani la revoluție, când am ieșit în stradă. Pot însă să spun că avea dreptate Nicu Ceaușescu, în sensul că Nicolae Ceaușescu a construit mai mult decât putem noi să întreținem”.

elena udreaÎn context, Elena Udrea a dorit să semnaleze că sub mandatul ei a fost construit un obiectiv de interes social național pe care actualul guvern nu e în stare să îl finalizeze.

elena udrea1.

elena udrea2.

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK