Menu

ABSOLUT STUPEFIANT ! E-mailurile care ÎL POT DUCE LA ÎNCHISOARE pe un al treilea PRIMAR AL MUNICIPIULUI RM. VÂLCEA – Romeo Rădulescu

 

romeo radulescuLicitația pentru proiectul “Modernizare Parc Zăvoi în Municipiul Rm. Vâlcea pare trucată într-un mod barbar.

Am arătat, în urmă cu câteva zile, că în fișele tehnice din caietul de sarcini, la echipamentele locurilor de joacă, proiectantul a impus caracteristici tehnice care nu lăsau drum liber spre câștigarea licitației decât unei singure firme de pe planetă.

Totul s-a derulat în perioada când primar al Râmnicului Vâlcea a fost Romeo Rădulescu.

Domnia sa a argumentat, în direct la emisiunea “Criterii politice”, pe care o realizez la postul regional de televiziune VTV, că este absurd să considerăm că doar o singură firmă  poate realiza figurine cu animale din fibră de sticlă ranforsată.

Cu adevărat, pare absurd !

Iată însă că, dorind să dezlegăm misterul și să înlăturăm absurdul, am intrat în posesia unor date suplimentare.

Conform acestor date, pe care le am în față în momentul în care redactez artticolul, s-a ajuns ca proiectul să fie, pe mari porțiuni, copia fidelă a catalogului oferit de producătorul turc despre care se discută – King Industrial Enterprises.

Pagina 32 din caietul de sarcini este identică cu pagina 196 din ofertă.

Cu titlul de exemplu, aș menționa un “nenorocit” de leagăn care trebuia să aibă fix 295 cm înălțime și 700 cm lungime, apoi să fie compus din 2 stâlpi verticali sub formă de copaci cu crengi, să aibă patru scăunele etc. Exact ca în catalogul ofertantului turc.

Până aici, doar semne ale mirării !

De aici înainte însă, apar semnele stupefacției.

Surse din Primăria Rm. Vâlcea declară, sub semnătură, că un angajat al Primăriei a ținut în parmanență legătura cu producătorul din Turcia și cu proiectantul, prin e-mail.

În mod straniu ( avem o explicație pentru această stranietate, dar o voi prezenta la momentul potrivit) e-mailurile există în dosarul aflat la Direcția Programe Externe a Primăriei.

Ce conțineau aceste e-mailuri ? Țineți-vă bine !

Producătorul îi oferea informații concrete din catalogul său persoanei din Primărie, iar persoana le transmitea proiectantului pentru a fi introduse în proiect.

În acest timp, pe fotoliul din biroul primarului stătea domnul Romeo Rădulescu.

Cu câteva zile în urmă, în cadrul emisiunii de televiziune amintite, mă întrebam dacă ar fi posibil ca, la respectivele locuri de joacă, proiectul să fi cerut “peștișori cu al șaptelea solz de pe dreapta de culoare violet”.

Am primit răspunsul: proiectul a cerut mai mult ! A cerut exact catalogul de prezentare al firmei King.

Cum și unde s-au “pupat” catalogul cu proiectul ?

La bordel !

Ca un adevărat bordel, la aceste “pupături” a ajutat Primăria Rm. Vâlcea.

Clientul turc al bordelului se culca cu proiectarea dorită.

Matroana stătea pe scaunul primarului.

Jenant.

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN