Menu

Senzaţional: Fosta soţie a lui Roibu s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al acestuia.

f_350_200_16777215_00_images_poze_roibu.jpg

Au fost odată doi prieteni buni. Doi oameni de vază înttr-un oraş oarecare. Ambii erau căsătoriţi, familii de succes, cariere. Aveau două case mari, vecine, de fapt stăteau unul peste stradă de celălalt. Unul era roib şi unul era bălan. Cel roib avea o situaţie, ce-i drept, ceva mai bună decât cel bălan. Dar asta nu conta, la chefuri erau împreună. Erau ca doi fraţi de cruce. Se vizitau cu familii, făceau barbecue, ascultau muzică, făceau afaceri împreună.

Şi aşa au trecut ani buni, până ceva a început să scârţâie. În familia celui roib. Multe lucruri care nu erau ştiute au apărut. Se zvonea deja, că soţia lui era abuzată, că începeau să aibă datorii şi alte lucruri destul de grave. Dar imediat erau anulate, mulţi prieteni puteau garanta că nimic din ce se spune nu e adevărat. Domnul roib şi soţia sa, chimistă de profesie, continuau să se afişeze fericiţi şi zâmbitori.

Numai că zvon fără a fi ceva real nu prea iese. Lumea a început să vadă dincolo de fardurile soţiei, urme de vânătăi, multe carduri ale familie au fost respinse prin diferite bănci. Dar nici asta nu i-a doborât. Domnul roib continua să se afişeze dezinvolt ca şi cum totul este un neadevăr.

În cele din urmă, după ani lungi de discuţii, bârfe, adevărul a ieşit la lumină. Familia roibului nu era deloc una fericită, dar stăteau împreună pentru copii. Spunea el. Dacă ar fi plecat, de copii s-ar fi ales praful, susţinea roibul. 

Cu toate astea, prietenia cu cel bălan nu părea să aibă de suferit, deşi familia bălanului era chiar una model, o reuşită apreciată chiar peste tot.

Inevitabilul însă s-a produs, soţia roiubului a fost nevoită să divorţeze. Înglodaţi în datorii, abuzată fizic şi psihic, chimista a cerut divorţ. Care a fost imediat acceptat de un magistrat pe nume ponta. 

Astfel, după 22 de ani de mariaj, familia roibului s-a desfiinţat. Un dezastru, datorii, casa pusă gaj, copii dezorientaţi, unii ţineau partea tatălui alţii a mamei. Roibul apărea peste tot şi spunea că vina, pentru mariajul său, se datora unor factori externi, unor invidioşi pe fericirea din interior. Dar nu mai era nimic de făcut.

Roibul a fost nevoit să părăsească domiciliul conjugal cu bagaje cu tot. Soţia a rămas singură, plină de datorii şi complet răvăşită.

Şi de aici povestea noastră ia o întorsătură de-a dreptul ciudată. La finalul divorţului, după ce s-a încheiat partajul, lumea rămâne consternată. Se produce un nou divorţ. De data asta în familia bălanului. 

Dar asta nu e nimic pe lîngă ce urmează. Bălanul se recăsătoreşte cu... fosta soţie a prientenului. Cu chimista. Stupoare. Nimeni nu înţelege această decizie. Pur şi simplu s-a întâmplat, ca într-o zi, de 2 octombrie 2012, să asistăm la cununia civilă dintre bălan şi chimista de care vorbeam. Unii spun că altruism, alţii spun că din dragoste mută şi discretă.

Cert este că toată lumea se întreabă cum ar urma să evolueze de acum înainte relaţiile dintre cei doi prieteni. Unii spun că s-a terminat cu prietenia, alţii se întreabă ce e în mintea roibului, când ştie că fosta sa soţie se află acum în pat cu cel mai bun prieten. Trădare? Cât de reală a fost prietenia dintre cei doi? Sau mai rău, se întreabă roibul, dacă bălanul va reuşi să o facă pe femeie fericită, să o scoată din datorii, să fie un soţ echilibrat şi cinstit și ce se va întâmpla dacă cei mici îl vor îndrăgi pe noul tată. Dacă acesta va fi mai chibzuit şi nu face ca roibul, care avea casa plină de datorii, dar el arunca banii pe sport şi făcea afaceri dubiuoase cu tot felul de vecini de peste gard...

Doar viitorul este cel care va decide ce răspunsuri vor fi date la toate aceste întrebări.

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK