Menu

Liberalul piteștean Mihai Coteț a devenit total nefrecventabil

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotet_mihai_1.jpg

 

 

 

 

 

După ce a pierdut alegerile, Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești, a plecat în concediu, cu soția. Cineva mi-a spus că a postat pe Facebook vorba de spirit ”Iată un coteț într-un avion”, ceea ce mi s-a părut o autoironie frumoasă, pentru că atunci când poți să te iei în balon pe tine, înseamnă că nu ești prost.

Probabil că Mihai Coteț nu e prost, dar observ că devine total nefrecventabil.

Din vacanță, scrie pe rețeaua de socializare chestiuni atât de grețoase, insinuări atât de josnice încât ar trebui să rămână singur, fără prieteni, fără cineva care să îi adreseze vreun cuvânt. La PNL există însă înrădăcinată părerea că poți fi mincinos, mojic, nu contează, totul e luptă politică.

Nu, nu e. Oamenii au evoluat, sunt tot mai atenți la caracterul politicienilor, iar Mihai Coteț va ajunge în patru ani, dacă va continua așa, să îl ocolească lumea pe stradă.

Scrie, așadar, Coteț o enormitate precum:

”Unde pune mâna Gentea cresc prețurile instantaneu.”

Adaugă o gogomănie:

”Să fie clar, Gentea nu ar fi tăcut atâta timp dacă nu era vinovat”.

Apoi, îi e iarăși, chipurile, clar:

”Un lucru mi-e clar: pesediștii au o slăbiciune pentru dosarele care implică transportul local. Să ne amintim că Tudor Pendiuc a făcut închisoare în dosarul Publitrans”.

Sunt afirmații fără argumente, fără un minim suport, aruncate doar pentru că ei, acolo, la partid, au impresia că așa se face politică.

În următoarea perioadă, nu știu cât de lungă, unul dintre lucrurile care mă vor scârbi va fi să îi citesc postările acestui om numit Coteț și să le comentez pentru cititori.

E ca și cum m-aș fi făcut vidanjor sau vânător de șobolani.

Ce silă-mi e !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN