Menu

Inpolitics: ”EȘEC PE LINIE ÎN ALEGERI: ALINA GORGHIU SPUNE ADIO PARLAMENTULUI?”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gorghiu_cotet.jpg

 

 

 

 

 

În Inpolitics, Bogdan Tiberiu Iacob scrie:

La începutul acestui an, Biroul Politic al PNL a luat o decizie, semnată de Nicolae Ciucă și Lucian Bode, prin care liderii de filiale să fie obligaţi să candideze fie la şefia Consiliului Judeţean, fie la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. O altă decizie luată atunci de BP este dizolvarea conducerilor filialelor judeţene care se vor clasa pe ultimele 10 locuri la alegerile europarlamentare.

„Preşedintele filialei judeţene a PNL va candida la alegerile locale din 2024 la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean sau la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, în funcţie de situaţie”, se arăta în decizia Biroului Politic al PNL de la sfîrşitul lunii ianuarie. Potrivit aceleiaşi decizii, candidaţii la funcţia de preşedinte al CJ sau la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ care vor obţine un scor politic sub scorul filialei judeţene/municipale nu vor mai avea sprijinul partidului pentru o eventuală candidatură la alegerile parlamentare.

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a fentat decizia BP, trimițînd alți candidați la președinția Consiliului Județean Argeș și la primăria Pitești. Ambele obiective au fost ieri ratate, astfel încît, potrivit deciziei conducerii PNL, Alina Gorghiu nu se va mai putea regăsi pe listele parlamentare de la finele acestui an. (B.T.I.)

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN