Menu

Electoratul este de genul feminin și trebuie tratat ca atare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_persuasiune_10.jpg

 

 

 

 

 

Cred că alături de alte metode care țin de retorica politică și administrativă, electoratul se cucerește și cu delicatețea și tandrețea cu care cucerești o femeie frumoasă și deșteaptă.

Îți trebuie nu doar mușchi, recte discuții despre proiecte și parcuri industriale, ci și un pic de romantism, de poezie. Arăți, desigur, că ai capacitatea de a lucra în plan material, dar dacă te porți ca un posesor de BMW și pui manele la maxim în boxe, vei obține voturi doar de la cei care îți seamănă.

De multe ori mă gândesc cum naiba au reușit anumiți candidați să își seducă soțiile, din moment ce în campania electorală se poartă ca niște violatori.

Nu șoaptele spuse la ureche sunt miezul ademenirii, dar nici urletele nu aduc nimic bun. Un gentleman are succes deoarece știe să fie mai distins și mai rezervat în gesturi, în vorbire, în promisiuni.

Un strop de mister prinde bine, însă vedem la cei învinși că și-ar fi arătat și fundul numai și numai pentru a demonstra ce tari și lucrați la sală sunt ei.

Cu unele excepții, nu îi compătimesc pe învinși, iar mila față de ei mă ocolește. Cad unii atât de zgomotos încât pare că s-au aruncat de la etaj crezând că au aripi.

Cu învinșii nu aș ieși la o bere, fiindcă mustesc de reproșuri și ranchiună. Știți cum fac unii când nu le iese, spun că domnișoara are moravuri ușoare.

Acum, cei care au pierdut vor bârfi ca babele deoarece nu mai au altă șansă decât să se întoarcă la bordelul politic cu care s-au obișnuit.

Când am fost întrebat ce aș recomanda pentru o campanie electorală de succes, am spus întotdeauna că electoratul este de genul feminin și trebuie tratat ca atare.

Eu am vorbit, eu am auzit.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN