Menu

Simt nevoia să-l șicanez maxim pe ziaristul vâlcean Liviu Popescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_popescu_liviu_ukraina.jpg

 

 

 

 

 

 

Colegul și amicul meu de presă de la Vâlcea, domnul Liviu Popescu, a făcut toate tumbele și scamatoriile posibile și imposibile pentru a-l ajuta să câștige Primăria Băile Govora pe un anume Radu Bărăscu.

Nu reiau povestea cu Bărăscu, cel care m-a șocat prin faptul că viceprimar fiind, a pus în birou o poză cu primarul Mihai Mateescu și trăgea în ea cu săgeți de darts. Cu asta se ocupa vicele la muncă, pe banii contribuabililor pe care acum voia să-i ”salveze”.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_popescu_liviu_govora.jpgÎn fine, nu despre Bărăscu vreau să vorbim, ci despre simpaticul meu coleg, cu care am și pus pariu pe o sticlă de whisky că favoritul lui pierde.

Dumincă, pe la ora 18, scria că ”gata, la Govora e revoluție, se știe numele viitorului primar, alegătorii ies de la urne cu semnul victoriei”.

N-a ținut figura, pentru că Mihai Mateescu e primar vechi, om echilibrat, are susținerea președintelui Rădulescu, în vreme ce Radu Bărăscu face figură de Che Guevara în mizerie.

Oricum, simt nevoia să-l șicanez maxim pe ziaristul Liviu Popescu, așa cum m-a șicanat și el pe mine pe subiectul Govora.

Aștept sticla de whisky și promit să o pozez și să pun poza pe Facebook.

N-o beau, fiindcă e trofeu.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN