Menu

Alina Gorghiu a înfrânt și ar fi cazul să ”salveze” PNL-ul în alt județ

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gorghiu_corbeni.jpg

 

 

 

 

 

Alina Gorghiu a înregistrat un eșec clar în Argeș, candidatul ei pentru președinția Consiliului Județean înregistrând 23, 13 %, iar cel pentru Primăria Pitești, 30, 64 %.

Nici Radu Perianu, nici Mihai Coteț nu s-au apropiat de victorie, chiar dacă s-au pretat la minciuni și manipulări lipsite de caracter.

Eșec spumos a înregistrat doamna și la Mioveni, unde a procedat grețos, împingându-l la candidatură pe un anume Alin Călinescu, june cu veleități de actor, susținut de ”penalul” Ion Georgescu.

Ce aranjament de doi bani !

Ținând seama că ”ministra” a venit în județ pe post de salvatoare a PNL, normal ar fi să își vadă de drum și să îi lase pe liberalii argeșeni să analizeze singuri ceea ce au de făcut.

Mă îndoiesc că se va întâmpla acest lucru, pentru că Alina Gorghiu are nevoie de o listă pe care să o controleze la alegerile parlamentare. Va fi pe locul 1, va fi aleasă deputat, ori senator, după care, da, s-ar putea să plece.

Oricum, doamna a mai bifat o aventură politică.

Pe contul ei de Facebook, după finalizarea numărării voturilor, ”ministra” a scris ceva despre predarea fugarului Paul-Philippe al României și niciun cuvânt despre înfrângeri.

Pe scurt, Gorghiu nu a reușit să revigoreze PNL-ul în județul Brătienilor.

Ar cam fi cazul să recunoască, să își ceară scuze, să plece.

Să ”salveze” PNL-ul în alt județ.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN