Menu

Regimurile totalitare pot fi invidioase pe Occident pentru rafinamentul în materie de obstrucție a libertății de exprimare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_forbes_33.jpg

 

 

 

 

 

 

În ediția în limbă rusă a Forbes (forbes.ru) a apărut articolul intitulat ” Cele mai mari 50 de companii străine din Rusia - 2023. Evaluare Forbes”.

Nimic mai interesant pentru cititori decât să le punem la dispoziție linkul articolului (traducerea se face cu funcția Chrome) și să postăm comentariul de față pe Facebook.

Din păcate, rețeaua de socializare obișnuiește să blocheze la difuzare articolele neconvenabile, acestea rămânând moarte pe pagina autorului, iar materialul din Forbes este unul dintre acesta deoarece scoate în evidență că zeci de companii mari occidentale nu doar să nu au plecat din Rusia, ci chiar și-au mărit profiturile de la începutul războiului.

Definiția libertății de exprimare este coruptă de rețeaua americană reprezentată de Mark Zuckerberg, CEO la Meta. Tu ești liber să scrii ce vrei, ei îți restrâng însă audiența.

Regimurile totalitare ar fi mândre de acest gen de invenții ale Occidentului în materie de obstrucție a libertății de exprimare.

Să sperăm, totuși, că măcar câțiva cititori vor ajunge pe pagina mea și, cu un click, vor pleca spre articolul din Forbes care vorbește, implicit, despre propagandă și ipocrizie.

Dacă aveți șansă, vă doresc lectură plăcută.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN