Menu

Miuțescu atacă dur: ”Alina Gorghiu a promovat oportuniști și lichele”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_int_2.jpg

 

 

 

 

 

 

Plecat de la PNL la Forța Dreptei, unde deține funcția de vicepreședinte la nivel național, deputatul argeșean Adrian Miuțescu o atacă dur pe Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, care a dus partidul, în județ. la 11,9 %. Iată textul postat de Adrian Miuțescu.

”𝐀𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐏𝐍𝐋 𝐚 𝐚𝐝𝐮𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜, după fuziunea cu PDL, reușind performanța să treacă pe locul 3 în ierarhia partidelor din România. Conform unui sondaj Atlas Intel, realizat în perioada 27-30 ianuarie, PNL este clasat pe locul 3 ca intenție de vot, cu 15,3%. Cum au reușit asta?

Prin congrese trucate, trădare, aplicarea de măsuri nedemocratice în managementul partidului, prin promovarea unor lichele și oportuniști în diverse funcții la nivel central sau județean.

La nivel județean, jucând la două capete, Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și președinte PNL Argeș, a adus partidul la un minim istoric, de la fuziunea cu PDL. Conform unui sondaj publicat în decembrie în presa locală, PNL Argeș este cotat cu 11,9%!

Alina Gorghiu a coborât PNL Argeș la acest procent prin promovarea unor oportuniști și lichele în diverse funcții și pentru că nu a reușit să aducă un aer proaspăt în organizația județeană, prin cooptarea unor oameni noi și profesioniști. A practicat doar o spoială, de imagine, la nivelul organizației județene a PNL.

𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐢̂𝐧 𝐏𝐍𝐋, 𝐦𝐚̆ 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐳 𝐥𝐨𝐫: 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐯𝐞𝐭̦𝐢 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐬𝐚̆ 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐩𝐚𝐠𝐮𝐛𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐝𝐮𝐬 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐨𝐚𝐬𝐞!”, a scris deputatul pe Facebook.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN