Menu

Spui ce îți trece prin cap? Un liberal îți va da la cap

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Încetul cu încetul, se va reinstaura cenzura, una mai blândă însă mai parșivă decât cea din vremea regimului comunist. Mai blândă, pentru că nu vei mai merge la pușcărie, dar mai parșivă deoarece te poți trezi la marginea societății, izolat, singur, arătat cu degetul.

Jurnaliștii Ion Cristoiu și Victor Ciutacu au intrat în colimatorul PNL, deputatul Pavel Popescu, fost președinte al Comisiei de Apărare, reclamându-i la CNA printr-o interpelare parlamentară, pe motiv că periclitează siguranța națională prin dezinformări despre războiul din Ucraina și fac propagandă pro-rusă. În interpelarea lui Popescu apar cuvinte și sintagme grele, precum terorism, periclitarea sănătății publice, acțiuni ostile, propagandă de război etc, ne atrage atenția impolitics.ro.

”Potrivit Strategiei Naționale de Apărare a Țării 2020-2024, dezinformarea se înscrie pe lista riscurilor și amenințărilor de securitate în contextul evoluțiilor din domeniul tehnologic” arată Popescu în interpelarea către președinta CNA, Monica Gubernat.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN