Menu

O voce din PSD: ” Uniunea se sinucide şi noi odată cu ea”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ursula_biden.jpg

 

 

 

 

 

 

Senatoarea Gabriela Creţu a declarat, vineri, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Vaslui că formaţiunea social-democrată trebuie să se mobilizeze şi să facă nu doar administraţie, ci şi politică la nivel înalt.

”E bine să ne ocupăm de ce ne ocupăm de obicei, de salarii, de educaţie, de sănătate, de agricultură, de investiţii, dar trebuie să definim urgent soluţiile noastre în ceea ce priveşte politica externă şi politica europeană. În primul rând trebuie să întărim statul. El e singurul destul de puternic să se bată cu corporaţiile şi cu ambasadele. Trebuie să-i întărim capacitatea politică şi capacitatea administrativă, pentru că nu are suficient şi asta se vede”, a afirmat social-democrata.

„Europa a luat-o într-o direcţie greşită. Uniunea se sinucide şi noi odată cu ea şi nu e soluţia să-i cântăm prohodul. Noi, ca partid mare, trebuie să construim o altă Europă şi ultimul lucru pe care trebuie să-l facem este să găsim soluţii pentru a instaura pacea în regiune. E plină presa de mari războinici, susţinători ai coaliţiilor de voinţă, care vor să trimită copiii noştri să se lupte pentru interesele altora. Noi nu trebuie să uităm un lucru: crizele şi războaiele sunt pornite de cei bogaţi şi plătite cu sângele şi cu sudoarea celor săraci şi, nu vă faceţi iluzii, noi suntem săracii în toată ipoteza asta. (...) Sper să fiu bine înţeleasă, pentru că partidele mari trebuie să facă politică mare”, a mai spus senatoarea.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN