Menu

Bombă ! Ciolacu îl nominalizează pe Ion Cristoiu ca posibil candidat la Președinția României

f_350_200_16777215_00_images_cristoiu_ion_derapaj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Marcel Ciolacu a declarat că el consideră că ţara noastră are nevoie de un preşedinte de stânga, iar PSD nu va veni neapărat cu un om politic, la alegerile prezidenţiale din 2024, însă va veni cu un intelectual, dând exemplu concret: Ion Cristoiu.

„Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român”, a spus Marcel Ciolacu în exclusivitate la România TV, la emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.

Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa cea mai înaltă funcție din statul român. Când avem discuția de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. Poate că PSD de această dată nu va veni neapărat cu un om politic, ci cu un intelectual. De aceea am dat exemplul domnului Cristoiu. Este un om de stânga, în fibra dânsului, dacă urmărești toată evoluția maestrului Cristoiu, îi vei depista valorile de stânga în tot ceea ce spune sau scrie”, a declarat Ciolacu la „Punctul Culminant”, de la România TV.

Cum comentăm ?

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN