Menu

Pacea mondială: Doar un vis?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pacea_modiala.jpg

 

 

 

 

 

 

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova va avea tema: „Urmăriți pacea!” Oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ îl vor urmări online în peste 500 de limbi

Râmnicu Vâlcea –Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din județul Vâlcea, alături de milioane de alți credincioși de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial.

„În mijlocul Martorilor lui Iehova există pace chiar dacă trăim într-o lume a conflictelor naționale și internaționale, precum cel dintre Ucraina și Rusia”, a declarat domnul Gabriel Goran, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din județul Vâlcea. „Pacea poate exista doar când sunt aplicate principiile biblice. În felul acesta, oameni de diverse naționalități, limbi și etnii pot ajunge să trăiască în pace.”

Pentru Sergiu Desrobitu, în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, congresul va fi un eveniment deosebit. El a spus: „Congresele sunt ocazii excelente pentru a mă întări din punct de vedere spiritual. Ideile prezentate la congrese mă ajută să fac îmbunătățiri în personalitate, să fiu o persoană mai bună și să îmi păstrez o atitudine pozitivă în fața situațiilor stresante ce pot apărea în viața de zi cu zi”. Soția sa, Cristina, a adăugat: „Aștept cu entuziasm acest congres deoarece sunt convinsă că voi afla informații noi și interesante care mă vor ajuta să mă apropii de Dumnezeu și să trăiesc în pace cu ceilalți”.

Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul va putea fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org în lunile iulie și august. Congresul va putea fi vizionat și accesând secțiunea JW Broadcasting din aplicația gratuită JW Library ori folosind platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit. Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit.

Câteva idei ce vor fi analizate sunt:

Cum ne ajută iubirea să avem pace lăuntrică și să fim în pace cu semenii? Este Biblia „calea spre pace în familie”? Cum ne putem păstra pacea interioară când suntem bolnavi, când ne confruntăm cu probleme economice sau când suferim din cauza dezastrelor naturale? Cum ne ajută prietenia cu Dumnezeu să avem adevărata pace?

Pentru mai multe informații, îl puteți contacta pe domnul Gabriel Goran, purtător de cuvânt local al Martorilor lui Iehova în județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, la 0744.20.77.20 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN