Menu

Tentativă de crimă la F.C. Argeș. Primarul Gentea a pus la cale asasinarea lui Prepeliță

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_prepelit_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Mi s-a părut enervant, apoi, revoltător, după care, de-a dreptul comic.

E comedie mare cu presa sportivă, iar apogeul a fost atins când marele editorialist Ovidiu Ioanițoaia a preluat tema în articolul său de luni.

Miercuri, s-a vorbit despre ură. Sunt curios ce termeni vor fi folosiți în continuare, eu propun crimă:

”Supărat că a calificat echipa în play – off, primarul Gentea a pus la cale asasinarea lui Prepeliță”.

Cineva îmi sugera că oamenii aceștia sunt plătiți, dar după 32 de ani de presă liberă vă spun ceva mai grav,anume că nu sunt plătiți, pur și simplu rămân în pană profesională. De inspirație.

Nu a existat partidă a lui F.C. Argeș transmisă la Digi în care să nu fie vorba despre primarul Cristian Gentea, vreun an a fost acuzat doar că se implică, ”în loc să își vadă de administrarea orașului”, apoi a venit subiectul ”gras”. Gentea a vrut să îl dea afară pe Prepeliță, iar Prepeliță a bătut pe toată lumea.

S-a mers până la absurd, site-ul digisport.ro publicând bomba că primarul a intrat în vestiar și i-a agresat pe jucători și pe cei din staff, care apoi au reclamat la Poliție. S-a dovedit că, întâmplător, primarul era la Londra.

Tema cu primarul care urăște a fost rostogolită în continuare, în comentariul de la meciul cu Botoșani și în articolele de după aceea.

Sunt sigur că dacă nu punea presiune Cristian Gentea pe Andrei Prepeliță și pe staff și pe echipă, nu eram acum în play – off. Cei care au condus la viața lor firme mai mari sau mai mici știu că vine un moment când șeful pune piciorul în prag, după care sunt două posibilități, ori pleacă vinovatul, ori se străduiește să demonstreze contrariul.

Andrei Prepeliță a demonstrat contrariul.

Vă mai aduceți aminte când a declarat ce a declarat primarul Cristian Gentea ? După șase meciuri în care același Prepeliță obținuse un egal, o victorie și patru înfrângeri. El, Prepe, obținuse 4 puncte din 18 și asta nu de mult.

Era pe vremea când la Digi se comenta că echipa joacă urât.

Slab președinte al Consiliului de administrație ar fi trebuit să fie Gentea dacă nu punea piciorul în prag.

L-a dat afară primarul pe maestrul Prepe ? Nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat asta. Putea să îl de afară ? Evident că da. Gentea a preferat să facă un joc psihologic care i-a ieșit. I-a ieșit și lui Prepeliță, toată lumea poate fi fericită.

Să fim sinceri, putea să nu fie nimic bun dacă Lato nu o punea la vinclu cu Farul sau Andrei Vlad nu ne punea mingea pe tavă, cu FCSB.

Orice antrenor va fi la F.C. Argeș, primarul Piteștiului va pune presiune pentru performanță, asta să fie clar, fie că vor, fie că nu, Digi Tv, digisport.ro sau GSP.

Revin.

Pe surse, aflăm că Gentea a vorbit cu bucătarul să îi pună ceva în cafea lui Prepeliță ca să scape de el.

Tentativă de crimă la F.C. Argeș.

Prepeliță va scăpa și va aduce echipa în Conference League.

Sau nu, că balonul e rotund.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN