Menu

Nicolae Ciucă, premierul desemnat

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Iohannis_Ciuca.jpg

 

 

 

 

 

 

Astăzi, a avut loc runda a doua de consultări a președintelui României cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui premier.

PSD nu a propus un nume de premier, USR a insistat pentru refacerea coaliției PNL-USR-UDMR dar fără Cîțu premier. Dacian Cioloș a precizat că nu susține un guvern minoritar.

Klaus Iohannis, la finalul consultărilor:

”Tocmai am încheiat consultările cu formațiunile parlamentare pentru găsirea unei soluții guvernamentale. Au fost considerabil mai bune decât ultimele discuții. Este nevoie de o soluție reală, criza politică trebuie să se încheie. Este nevoie de un guvern care să rezolve problemele care îi preocupă pe români Această criză a durat deja prea mult, este inadmisibil să continuăm în acest stil PNL a venit cu o nouă abordare, s-a vehiculat un candidat care mi-a fost propus în persoana domnului Nicolae Ciucă. Am decis să-l desemnez drept candidat pe domnul Nicolae Ciucă”.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat: ”Vom negocia cu toate forțele responsabile ca într-o perioadă cât mai scurtă să reușim să alcătuim guvernul și ca guvernul propus să poate fi aprobat în Parlament”

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN