Menu

Români, sunteți salvați, DAN VîLCEANU va fi noul premier desemnat

f_350_200_16777215_00_images_vilceanu_dan.jpg

 

 

 

 

 

Dan Vîlceanu va fi noul premier desemnat, iar Dacian Cioloș ar urma să se retragă, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus.

Astfel Dan Vîlceanu ar fi propunerea de premier avansată de Partidul Național Liberal, susțin aceleași surse liberale. De altfel, Dacian Cioloș a dat de înțeles anterior că ar putea renunța la mandatul de premier desemnat dacă liberalii îl lasă pe Florin Cîțu în spate și vin cu o altă propunere. Conform surselor, vor face acest lucru cei din Partidul Național Liberal. Dan Vîlceanu ar urma să fie premierul desemnat și în acest mod Dacian Cioloș, spun sursele, ar face un pas în spate astfel încât să fie deblocată această criză și să fie refăcută coaliția de guvernare în jurul Partidului Național Liberal, cu premier de la liberali. Rămâne de văzut însă care vor fi concluziile în urma întâlnirii dintre formațiunile politice care formau coaliţia, întâlnire care începe la ora 14:00, scrie dcnews.ro.

O observație, anume că Dan Vâlceanu este cel mai bun prieten al lui Florin Cîțu, așadar, guvernul trebuie să rămână în gașcă.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN