Menu

Bombă ! La PNL Argeș apare Mișcarea de Rezistență

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pnl_ag.jpg

 

 

 

 

 

 

Un mesaj postat pe Facebook de încă președintele PNL Argeș Adrian Miuțescu sugerează că liberalii vor încerca să opună un fel de rezistență subterană față de orice lider impus de Cîțu, fie al Alina Gorghiu sau Daniel Constantin.

Iată mesajul.

”Le mulțumesc colegilor din Argeș, delegați la Congresul Partidului Național Liberal din 25 septembrie, care au suportat toate lucrurile spuse în campania internă și care au răspuns cu decență la aceste provocări. Le mulțumesc primarilor PNL Argeș, care deși au fost martorii unor presiuni și promisiuni deșarte, au ținut să facă parte dintr-o delegație unită, a Argeșului.

Le mulțumesc celor care s-au implicat pe partea de comunicare în această perioadă,contribuind la campania internă din partid. Le mulțumesc și colegilor care s-au ocupat de organizare, datorită lor delegația Argeșului participând în bune condiții la Congresul PNL, dar și la Consiliul Național.

Le multumesc și celor din societatea civilă, care țin la PNL și au fost alaturi de noi, înțelegând pericolul la care este expus partidul și care poate afecta grav țara și guvernarea.

Rămânem o organizație unită, capabilă să-și susțină propriile convingeri, care se luptă pentru proiectele Argeșului și care susține oamenii care au dovedit aplecare față de nevoile argeșenilor”.

Amintim că pe surse a apărut zvonul că Biroul politic al PNL Argeș va fi dizolvat marți, iar Alina Gorghiu (sau Daniel Constantin ?) va deveni șef al organizației, în locul lui Adrian Miuțescu.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN